Hos Liven forstår vi, at brugere nogle gange gerne vil starte på en frisk, uanset om det betyder at nulstille deres kursusfremskridt eller slette deres konto permanent. Her er en trinvis guide, der hjælper dig med begge muligheder.
Sådan sletter du din Liven-konto
Hvis du har besluttet dig for at slette din Liven-konto, skal du være opmærksom på, at denne handling er permanent og ikke kan fortrydes. Når din konto er slettet, bliver alle tilknyttede data fjernet. Følg trinnene nedenfor for at indsende en anmodning om sletning:
- Åbn Liven-appen
- Åbn appen på din enhed, og log ind, hvis det er nødvendigt.
- Tryk på indstillingsikonet i appmenuen.
- Scroll ned, find knappen „Slet konto“, og tryk på den.
- Bekræft sletningen. Der vises en bekræftelsesmeddelelse. Følg vejledningen for at fuldføre sletningen af din konto.
-
Når du har gennemført disse trin, vil din konto og alle tilknyttede data blive slettet permanent af vores supportteam. Du modtager en bekræftelsesmail, når processen er fuldført.
Brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores venlige supportteam på support@theliven.com. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med Liven!
Du er måske også interesseret i: Liven-konto: Hvordan opretter jeg den?, Hvordan logger jeg ind på Liven?, Hvordan ændrer eller nulstiller jeg mit kursus?