Liven'de, bazen kullanıcıların yeni bir başlangıç yapmak isteyebileceğini anlıyoruz. Bu, kurs ilerlemeni sıfırlamak ya da hesabını kalıcı olarak silmek anlamına gelebilir. İki seçenek için de sana yardımcı olacak adım adım rehber burada.
Liven hesabını nasıl silebilirsin?
Liven hesabını silmeye karar verdiysen, bu işlemin kalıcı olduğunu ve geri alınamayacağını lütfen unutma. Hesabın silindikten sonra, ilişkili tüm veriler kaldırılır. Silme talebi göndermek için aşağıdaki adımları izle:
- Liven uygulamasını aç
- Uygulamayı cihazında aç ve gerekirse giriş yap.
- Uygulama menüsünde bulunan ayarlar simgesine dokun.
- Aşağı kaydır, “Hesabı Sil” düğmesini bul ve ona dokun.
- Silmeyi onayla. Bir onay istemi görünecek. Hesabının silinmesini tamamlamak için talimatları izle.
-
Bu adımları tamamladıktan sonra, hesabın ve ilişkili tüm veriler destek ekibimiz tarafından kalıcı olarak silinecek. Süreç tamamlandığında bir onay e-postası alacaksın.
Yardıma mı ihtiyacın var?
Herhangi bir sorunla karşılaşırsan veya soruların olursa, support@theliven.com adresinden destek ekibimizle iletişime geçebilirsin. Liven'de mümkün olan en iyi deneyimi yaşaman için buradayız!
Bunlar da ilgini çekebilir: Liven hesabı nasıl oluşturulur?, Liven'e nasıl giriş yaparım?, Kursumu nasıl değiştiririm veya sıfırlarım?