Στο Liven, καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές μπορεί να θέλεις να ξεκινήσεις από την αρχή, είτε αυτό σημαίνει επαναφορά της προόδου του προγράμματός σου είτε οριστική διαγραφή του λογαριασμού σου. Παρακάτω θα βρεις έναν αναλυτικό οδηγό και για τις δύο επιλογές.
Πώς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Liven
Αν έχεις αποφασίσει να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Liven, καλό είναι να ξέρεις ότι αυτή η ενέργεια είναι οριστική και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σου, θα διαγραφούν και όλα τα σχετικά δεδομένα. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να υποβάλεις αίτημα διαγραφής:
- Άνοιξε την εφαρμογή Liven
- Άνοιξε την εφαρμογή στη συσκευή σου και συνδέσου αν χρειάζεται.
- Πάτα το εικονίδιο ρυθμίσεων που βρίσκεται στο μενού της εφαρμογής.
- Κύλησε προς τα κάτω μέχρι να βρεις το κουμπί «Διαγραφή λογαριασμού» και πάτα το.
- Επιβεβαίωσε τη διαγραφή. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Ακολούθησε τις οδηγίες για να ολοκληρώσεις τη διαγραφή του λογαριασμού σου.
-
Αφού ολοκληρώσεις αυτά τα βήματα, ο λογαριασμός σου και όλα τα σχετικά δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά από την ομάδα υποστήριξής μας. Θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Χρειάζεσαι βοήθεια;
Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη φιλική ομάδα υποστήριξής μας στο support@theliven.com. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το Liven!
Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν: Λογαριασμός Liven: Πώς να δημιουργήσεις λογαριασμό;, Πώς συνδέομαι στο Liven;, Πώς να αλλάξεις ή να επαναφέρεις το πρόγραμμά σου;