Jos näet Livenin veloituksen, se liittyy yleensä aktiiviseen tilaukseen tai kokeilujakson päättymiseen.
Näin se toimii.
Näin tilaus toimii
Kun rekisteröidyt Liveniin, aloitat joko ilmaisella kokeilujaksolla (App Store/Google Play) tai valitset maksullisen tilauksen (verkkoversio).
Jos valitset esimerkiksi 1 kuukauden tilauksen, ensimmäinen laskutusjakso voidaan tarjota alennettuun hintaan. Sen jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kassasivulla näkyvään normaalihintaan.
Näin voit käyttää Liveniä ilman keskeytyksiä.
Voit aina tarkistaa tilauksesi tiedot, kuten laskutuspäivät ja tilaustyypin, tilisi Jäsenyys-osiosta.
Selkeä ja turvallinen laskutus
Kaikki veloitukset vahvistetaan kassalla ennen kuin viimeistelet ostoksen.
Näet siellä:
- Valitun tilauksen
- Hinnan
- Laskutusjakson
- Uusiutumisen ehdot
Tämä tarkoittaa, että jokainen veloitus noudattaa niitä tilausehtoja, jotka hyväksyit rekisteröityessäsi.
Näin hallinnoit tilaustasi
Voit hallinnoida tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.
- Jos teit tilauksen Livenin verkkosivustolla, siirry sovelluksessa kohtaan Asetukset → Jäsenyys
- Jos teit tilauksen App Storen tai Google Playn kautta, voit hallinnoida sitä laitteesi tilausasetuksissa
Tilauksen peruutus estää tulevat uusiutumiset, mutta käyttöoikeutesi säilyy nykyisen laskutusjakson loppuun asti.
Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.
Jos tarvitset ohjeita, löydät vaiheittaiset ohjeet ohjekeskuksestamme tai voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa support@theliven.com — autamme mielellämme.💚