ב-Liven מבינים שלפעמים יש רצון להתחיל מחדש, בין אם הכוונה היא לאיפוס ההתקדמות בקורס או למחיקה לצמיתות של החשבון. הנה מדריך שלב אחר שלב שיעזור עם שתי האפשרויות.
איך למחוק את חשבון ה-Liven שלך
אם הוחלט למחוק את חשבון Liven, חשוב לדעת שזוהי פעולה קבועה ולא ניתן לבטל אותה. אחרי מחיקת החשבון, כל הנתונים המשויכים אליו יוסרו. כדי לשלוח בקשה למחיקה, יש לפעול לפי השלבים הבאים:
- לפתוח את אפליקציית Liven
- לפתוח את האפליקציה במכשיר ולהתחבר אם צריך.
- להקיש על סמל ההגדרות שנמצא בתפריט האפליקציה.
- לגלול למטה, למצוא את הכפתור "Delete Account" ולהקיש עליו.
- לאשר את המחיקה. תופיע בקשת אישור. לעקוב אחר ההוראות כדי להשלים את מחיקת החשבון.
-
אחרי השלמת השלבים האלה, החשבון וכל הנתונים המשויכים אליו יימחקו לצמיתות על ידי צוות התמיכה שלנו. יישלח אימייל אישור לאחר השלמת התהליך.
צריך עזרה?
אם יש שאלות או אם נתקלת בבעיה, אפשר לפנות לצוות התמיכה הידידותי שלנו בכתובת support@theliven.com. אנחנו כאן כדי לוודא שתהיה לך החוויה הטובה ביותר האפשרית עם Liven!
אולי יעניין גם: חשבון Liven: איך ליצור?, איך להתחבר ל-Liven?, איך לשנות או לאפס את הקורס שלי?